priprave nova sezona 2024-25 rokomet RK Urbanscape Škofja Loka trener Ivan Vajdl trening dvorana Poden / Foto: Gorazd Kavčič

Nova rokometna sezona

Škofja Loka – S sredino tekmo v Stični se je začela nova sezona rokometne Lige NLB. Prvi par točk so vknjižili slovenski podprvaki Trimo iz Trebnjega, ki so s 30 : 27 premagali Sviš Cugelj okna Ivančna Gorica. Preostale tekme uvoda v sezono bodo na sporedu danes in jutri.

Jutri, z začetkom tekme ob 19. uri, je na sporedu prva tekma nove sezone tudi v dvorani Poden v Škofji Loki, kjer bo ekipa Urbanscape Loka gostila prvake Gorenje Velenje.

»Škofjeloško moštvo je od minule sezone doživelo velike spremembe, saj je prišlo veliko mladih igralcev. Fantje so v dopoldanskem času v službah, zato tedaj ne moremo trenirati. Vseeno mislim, da smo na dobri poti. Na pripravljalnih tekmah smo odigrali nekaj zelo dobrih tekem, pa tudi slabših. Verjamem, da je naša pot prava. Gorenje Velenje bo v soboto velik favorit, mi pa se bomo skušali dobro pripraviti, dobro odigrati in biti konkurenčni,« je pred tekmo povedal novi trener ekipe Urbanscape Loka Ivan Vajdl.

»Urbanscape Loka je ekipa, ki jo je treba spoštovati. Iz leta v leto igra dober rokomet. Kdor je ne bo spoštoval, bo na gostovanju hitro poražen. Mi v Škofjo Loko potujemo s spoštovanjem, a na vsaki tekmi želimo zmagati,« je pred prvo tekmo povedal trener RK Gorenje Velenje Zoran Jovičić.

×