kraj prometne nesreče / Foto: Pu Kranj

Policija išče neznanega voznika

V naselju Srednja Bela v občini Preddvor se je zgodila prometna nesreča s pobegom med neznanim voznikom osebnega avtomobila in voznikom mopeda. Mopedist je bil telesno poškodovan.

Srednja Bela – Kranjski policisti obravnavajo prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila v petek, 26. julija, okoli 19. ure v krožnem križišču v naselju Srednja Bela v občini Preddvor. V njej naj bi bila po navedbah Policijske uprave Kranj udeležena neznani voznik osebnega avtomobila in voznik mopeda. »Naknadno je bilo ugotovljeno, da je bil voznik mopeda v prometni nesreči telesno poškodovan. Neznani voznik osebnega avtomobila se na kraju prometne nesreče ni ustavil, ampak je po trčenju odpeljal dalje,« so navedli na kranjski policiji. Po podatkih, s katerimi razpolagajo, bi bil v nesreči lahko udeležen osebni avtomobil Ford Fiesta sive barve.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo neznanega voznika ali voznico osebnega avtomobila, da se oglasi ali pokliče na Policijsko postajo Kranj na telefonsko številko (04) 233 64 00 ali pokliče na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. Prav tako prosijo osebe, ki so videle prometno nesrečo ali bi lahko dale koristne informacije za razjasnitev njenih okoliščin, da se odzovejo in pokličejo na eno od navedenih telefonskih številk.

×