Kraj prometne nesreče / Foto: Arhiv Pu Kranj

Prometna nesreča se je zgodila na Predilniški cesti v Tržiču. / Foto: arhiv PU Kranj

Prometna nesreča s pobegom v Tržiču

V petek je v Tržiču prišlo do prometne nesreče s pobegom, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila in neznani voznik večjega vozila.

Tržič – Tržiški policisti obravnavajo prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila v petek, 11. oktobra, okoli 13.25 na Predilniški cesti v Tržiču, in sicer na odseku med križiščem s Kranjsko cesto in krožiščem za Presko.

Po doslej znanih podatkih Policijske uprave Kranj je neznani voznik večjega vozila vozil iz smeri Tržiča proti Bistrici pri Tržiču, pri čemer naj bi zapeljal levo čez sredinsko ločilno črto na nasprotno smerno vozišče. »Voznica, ki je takrat z osebnim avtomobilom pripeljala v nasprotni smeri, je, da bi se izognila neposrednemu trčenju, sunkovito zapeljala desno z vozišča in trčila v podporni zid. Pri tem ni utrpela telesnih poškodb,« so pojasnili na kranjski policiji in dodali, da se neznani voznik večjega vozila na kraju ni ustavil, temveč je nadaljeval vožnjo proti Bistrici pri Tržiču.

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivajo udeleženega neznanega voznika oziroma voznico večjega vozila, da se oglasi ali pokliče na najbližjo policijsko postajo ali na Policijsko postajo Tržič na telefonsko številko 00 386 4 598 29 00 ali na interventno številko policije 113. Prav tako prosijo priče, ki so videle prometno nesrečo ali bi lahko podale koristne informacije za razjasnitev okoliščin, da pokličejo na enega od navedenih kontaktov.