Damjana Jagodic Kamnik / Foto: Tina Dokl

ADMA odličnost leta Kamničanki

Na Kongresu ADMA 2024 je šel naziv »ADMA odličnost leta« v roke Kamničanke Damjane Jagodic, asistentke generalnega direktorja ADR regije v podjetju Geberit prodaja, d. o. o., pod vodstvom Mirana Medveda.

Kamnik – Damjana Jagodic je oseba, ki jo na delovnem mestu najbolj motivirajo sodelovanje z ljudmi in koordinacija različnih nalog. Njena predanost delu in zavezanost k uspešnemu dokončanju nalog sta zanjo prioriteti, saj vedno stremi k doseganju zastavljenih ciljev. Služba jo izpolnjuje, opisuje pa jo kot svojo sanjsko zaposlitev. »Zelo sem ponosna in vesela, da sem del Geberit družine, vodilnega globalnega ponudnika sanitarne tehnike, ki letos praznuje 150. obletnico delovanja. Zelo rada sem namreč del uspešnih zgodb,« je pojasnila.

Kot je povedala, je izredno energična oseba, ki neprestano išče nove izzive in se obdaja z ljudmi, ki stremijo k presežkom. Ko je konec marca prejela klic od Suzi Asfour, članice strokovne komisije, je bila sprva presenečena in nekoliko šokirana nad nominacijo za nagrado. »Sprva je bil šok, nato pa sem čutila veliko čast, saj že sama nominacija pomeni veliko potrditev dobrega dela.« Po njenih besedah preživimo velik del svojega življenja na delovnem mestu, zato je počutje na delovnem mestu izrednega pomena.

Biti del Geberita za Kamničanko predstavlja neprecenljivo priložnost ta­ko za njeno poklicno kot osebno rast. Pojasnila je, da v Geberitu vsi zaposleni s svojimi znanji, izkušnjami in veščinami prispevajo k uspešnosti poslovanja. Kot je dejala, so odnosi in iskrena ter odprta komunikacija za dobro počutje in posledično tudi produktivnost bistveni. »Vodstvo podjetja namreč prisluhne vsakemu zaposlenemu, mu nudi različne oblike strokovnih izobraževanj ter motivacijskih druženj. Poleg tega spodbujajo skrb za zdravje in fizično pripravljenost svojih zaposlenih,« je povedala Damjana, ki verjame, da prav vsi zaposleni s skupnimi prizadevanji ustvarjajo boljšo prihodnost.

×