Megales, Strahinj / Foto: Megales

Megales – zanesljiv partner pri odkupu, poseku in spravilu lesa

Podjetje MEGALES, d. o. o., STRAHINJ, je bilo ustanovljeno 2. novembra leta 1992 in je v zasebni lasti. Že od same ustanovitve je dejavnost našega podjetja povezana z gozdarstvom. Organizirani in opremljeni smo za odkup vseh gozdnih lesnih sortimentov in lesne biomase tako na kamionski cesti kot na panju (stoječi les).

Več različnih kompozicij tovornih vozil nam omogoča, da lahko opravimo prevoze lesa različnih oblik in dolžin.

Za posek in spravilo lesa smo opremljeni s sodobnimi gozdarskimi žičnicami in drugimi gozdarskimi stroji, ki nam omogočajo hitro, kvalitetno in zanesljivo izvedbo storitev sečnje in spravila lesa in gradnje gozdnih prometnic v predpisanih rokih.

Po izvedenih analizah za leto 2024 nam Dun & Bradstreet podeljuje pravico do uporabe mednarodno priznanega statusa Zlate odličnosti. S tem naše podjetje izkazuje uspešnost finančnih rezultatov, trajnost, stabilnost in brezhibno poslovanje. Dobra plačilna disciplina pa kaže na zanesljivost. Naš finančni položaj in poslovanje dokazuje prejem certifikata finančne zanesljivosti, ki smo ga prav tako prejeli v letošnjem letu.

Cilj podjetja Megales, d. o. o., je kvalitetno in v dogovorjenem roku opraviti delo in tako postati trden in zanesljiv partner tako manjšim kot večjim lastnikom gozdnih posesti.

www.megales.si / info@megales.si / +386 (4) 25 76 440