Projekt D26 / Foto: Miran Kambič

Projekt D26 / Foto: Miran Kambič

Projekt D26 – zaključena gradnja in pridobljeno uporabno dovoljenje

Projekt D26 v Kranju, na Delavski cesti v Stražišču, je uspešno zaključen! S ponosom sporočamo, da smo dne 7. junija 2024 pridobili uporabno dovoljenje, kar dokazuje, da je projekt izveden kakovostno in pravočasno. Gradnja, ki je trajala 18 mesecev, je zdaj končana, večina stanovanj pa je že predanih novim lastnikom. To kaže na veliko zanimanje in uspešnost projekta, zato vas vabimo, da si zagotovite svoj prostor v tem edinstvenem okolju.

Na voljo so še zadnje trosobne enote

Stanovanja so zasnovana z mislijo na kakovostno bivanje, z modernimi in funkcionalnimi tlorisi, primernimi za mlajše in starejše generacije. Vsako stanovanje vključuje odprto ložo, shrambo v kleti ter zunanje parkirno mesto.

Odlična lokacija v Stražišču pri Kranju

Objekt D26 se nahaja na Delavski cesti, v neposredni bližini vseh ključnih storitev, kot so šole, vrtci, trgovine in pošta. Lokacija združuje udobje urbanega življenja z bližino narave in starim mestnim jedrom Kranja, ki je dostopno peš.

Posebna ponudba – brezplačno parkirno mesto v vrednosti 7.000 €

Ob nakupu katerega koli od preostalih trosobnih stanovanj vam podarimo parkirno mesto v vrednosti 7.000 €. To je odlična priložnost za dodatno ugodnost pri nakupu stanovanja v tem privlačnem projektu.

Vabljeni na ogled

Za več informacij ali dogovor za ogled kontaktirajte Vladko Zovko na 040 305 491 ali po e-pošti vladka.zovko@neuhaus.si. Ne zamudite priložnosti, da postanete del projekta D26 – zagotovite si svoje novo domovanje že danes!