horoskop nebesna znamenja / Foto: Freepik

Foto: Freepik

Tedenski horoskop

Oven (21. 3. – 21. 4.)

Vsega ne zmorete sami in v resnici tudi ni potrebe, da bi vse opravili sami. Ozrite se okoli sebe in poiščete osebe, ki jim zaupate in ki vam bodo pomagale. Če boste predolgo garali sami, lahko to škodi vašemu zdravju.

Bik (22. 4. – 20. 5.)

Nekaj, kar vas je že nekaj časa motilo, bo tokrat z vso silo izbruhnilo na plan. Ne boste več pripravljeni potlačiti zadev oziroma jih pomesti pod preprogo. Pogovor bo razrešil napeto ozračje in tudi v prihodnje bodo te vezi bolj kakovostne.

Dvojčka (21. 5. – 21. 6.)

Pred pomembnimi družinskimi odločitvami boste, toda kot vedno boste zadevo uspešno rešili in vse skupaj se bo končalo tako, kot bi se moralo že pred časom, pa je odlaganje reševanja vse še nekoliko zavleklo. Vse bo dobro.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nekako počasi se bo vse odvijalo okoli vas te dni. Čeprav si boste v nečem želeli pozitivnega odgovora, ga še ne boste deležni. Izkoristite čas za počitek in nabiranje novih moči, saj veste, nič ni večno slabo in nič ni večno dobro.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Vrteli se boste okoli financ, bodisi boste odplačali kakšen dolg ali pa razmišljali o tem, kako spremeniti svoje finančne »razvade«, da vas ne bodo več spravljale v slabo voljo. Mogoče boste tudi napredovali v službi.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Vstanite in povejte svoje mnenje in težave, saj niste na svetu samo zato, da bi bili drugim v pomoč. Tudi vi imate pravico do svojega življenja. Če vam partnerska zveza ne ustreza več, je čas, da poberete šila in kopita ...

Tehtnica (24. 9. – 23. 10.)

Izčrpani boste od dnevnih obveznosti in rutine in zdelo se vam bo, da vsak, ki ima pet minut časa, na vas prevali svoje težave. Poslušajte svoje telo in upoštevajte trenutke, ko vam govori, da bo treba počiti in predvsem postaviti meje.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vaši razgovori se bodo vrteli okrog tega, kako naprej in katerih stvari in projektov bi se še radi lotili v prihodnosti. Hkrati boste deležni še odličnih novic, ki vam bodo dale krila za boljše obdobje. Nikakor vam te dni ne bo dolgčas.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Nihče vam ne more oporekati, da ste odgovorni in zavzeti, da se na vas lahko zanese in da boste svoje zadeve vedno opravili po najboljši moči. To bo stopilo v ospredje v prihodnjih dneh, ko boste na različnih področjih deležni veliko pohval.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Se spomnite tistega izleta ali potovanja, ki si ga že nekaj časa ogledujete in razmišljate o njem? No, zdaj je čas, da to željo uresničite in si privoščite pot v neznano, ki bo napolnila vašo dušo in baterije in ki vam bo dala energijo za sive zimske čase.

Vodnar (21. 1. – 19. 2.)

Zaključki se bodo vrteli pred vami, bodisi boste zaključili kakšen projekt, zamenjali službo, končali počitnice ali pa tudi razdrli zvezo, za katero mislite, da ne bo izpolnila vaših želja, in je bolje, da vsak odide v svojo stran.

Ribi (20. 2. – 20. 3.)

Potekale bodo pomembne debate, v katerih se bo razpravljalo o različnih stvareh. Ker bo precej burno, ne dovolite, da gredo čez mejo, ki ste jo postavili, da bi ohranili dobro počutje in dobro mnenje o sebi. Bodite močni in glasni.