trženje Gorenjski glas / Foto: Tina Dokl

Foto: Tina Dokl

Gorenjski glas, vaš prijatelj

Časopis Gorenjski glas je kot prijatelj, ki vas obišče vsak torek in petek. Prinese vam novice iz domačih krajev in zgodbe, ki so vam blizu. Včasih boste že dopoldne prebrali vse, drugič le nekaj člankov in ga boste raje brali zvečer ali naslednji dan. Gorenjski glas ima veliko bralcev – zadnja raziskava branosti je pokazala, da ga bere vsak tretji prebivalec Gorenjske. Ima pa tudi veliko »otrok«, to je trideset lokalnih prilog, ki sestavljajo edinstveno mrežo regionalnega tiska, kakršne v drugih slovenskih pokrajinah ne poznajo.

Obiščite tudi našo pravkar prenovljeno spletno stran www.gorenjskiglas.si, kjer boste prav tako našli veliko zanimivih informacij. Ker je spletna stran povsem nova, na njej skoraj vsak dan lahko pričakujete kakšno dodatno vsebino.

Prisrčno vas vabimo, da se na časopis Gorenjski glas naročite in se s tem pridružite naši veliki družini naročnikov. Tako boste dvakrat tedensko dobro obveščeni o vsem, kar se dogaja na Gorenjskem. V vsaki ediciji je tudi križanka, ki ni ne pretežka ne prelahka. Za naročilo časopisa in za več informacij pokličite (04) 201 42 41 ali nam pišite na narocnine@g-glas.si.

Za vse, ki časopisa Gorenjski glas še ne poznate, ponujamo možnost 14-dnevnega brezplačnega prejemanja časopisa. Na ta način se boste dodobra prepričali, da je to pravi časopis za vas – le pokličite 051 682 217 ali pišite na narocnine@g-glas.si.