Tanja odgovarja / Foto: Pixabay

Tanja odgovarja

»Prihodnost 2025«

Večkrat prebiram vaše napovedi in vidim, da so ljudje zelo zadovoljni. Zato vas tudi jaz prosim za pomoč. Kaj me čaka v odnosu z možem in kakšno bo najino zdravje? Zanima me tudi za sinovo ljubezen in kaj ga čaka na splošno v prihodnosti. Bo spoznal koga? V upanju na vaš odgovor vas lepo pozdravljam.

Nikoli ni prepozno za spremembe. Niso pomembna leta, ki jih štejemo. Stari smo ravno toliko, kot se sami počutimo, res pa je, da vsi trenutki niso enaki in tudi počutje niha. A spremembe le redko pridejo same po sebi in čakati na to ni smiselno. Ne boste se več toliko prilagajali. Čeprav na zunaj ni videti, se zdravstveno bolje držite od moža. Ob njem se že dolgo ne počutite več dobro in so trenutki, ko je za vas popolnoma nevzdržno. Preostale trenutke pa morate preživeti tako, da bo za vas najbolje. Seveda ste velikokrat pomislili na ločitev, a v tem ne vidite smisla in niti nimate poguma za ta korak. Včasih pač življenje ali pa usoda poskrbita za nas tako, da je prav. Pozabili ste se imeti radi in videti je, da ne manjka več veliko, da boste sebe postavili na prvo mesto. Potem je samo še pot naprej, pot do vaše osebne sreče. Prihodnost vašega sina je ravno zdaj na prelomnici in obetajo se mu same dobre spremembe, tudi glede ljubezni. Nekaj se mu že dogaja, vendar še čaka, da vam pove – in prav kmalu boste zelo presenečeni. Jeseni se mu odpira dobra priložnost za zamenjavo službe, odločitev bo prava, podprite ga, ko bo v dvomu. Dajte mu vso možno podporo in dovolite, da začne živeti. Vse bo v redu. Imejte se radi, želim vse lepo.

»Ocean 70 «

Draga Tanja, zopet se obračam na vas z vprašanji. Skrbi me za zdravje, pričakujem operacijo. Ali bo vse v redu potekalo, bo še v tem letu? Kako bo z mojo službo, saj se mi zdi, da se mi ne obetajo prav dobri časi? Najlepša hvala.

Kot vidim, bo operacija kmalu, v začetku jeseni, najkasneje na pomlad. Težava s koleni vas je zelo obremenjevala in omejevala vedno bolj v čisto vsakdanjih opravilih. Zato je operacija nujno potrebna. Čez leto in pol se bodo odločili naprej. Za bolečinami trpite že vrsto let in še dobro, da ste sploh bili sposobni hoditi v službo. Na delovnem mestu niste nič ogroženi, čeprav vas zaradi zdravljenja čaka daljša odsotnost. Kot vidim, se lahko po obeh operacijah odločite za invalidsko upokojitev. To nikakor ni slaba odločitev. Vsekakor boste za svoje zdravje naredili veliko več, če se upokojite. Mlajši sin bo kmalu rešil težave in bo zadovoljen, ker se je odločil, kot se je. Vnuk je zelo navezan na vas in zna vam polepšati marsikateri dan. Šola mu tudi v prihodnje ne bo delala težav. Pri športu bo še naprej uspešen. Glede moža vam pokaže vse v redu, brez skrbi. Ne obremenjujte se. V drugi polovici leta pa vas razveselijo nepričakovane novice glede ljubezni. Srečno.

×