Horoskop, vedeževanje / Foto: Freepik

Foto: Freepik

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Nekdo, ki ga imate radi oziroma ga ljubite, si bo želel preživeti čim več časa z vami oziroma v vaši družbi, lahko pa tudi, da bo potreboval/a vašo moralno in čustveno podporo. Samski imate odlične možnosti za spoznavanje novih ljudi.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Tako na poslovnem kot tudi zasebnem področju boste zaposleni na polno. Potrudite se in uskladite obe področji tako, da ne bo trpelo zasebno. Če zadev ne boste pravočasno zapeljali na pravilne tire, znajo biti tudi neprijetni pogovori.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Vaša dolžnost je, da se imate nekaj prihodnjih dni dobro. Kako boste to izpeljali oziroma kaj boste storili oziroma počeli, da se boste imeli dobro, najbolje veste sami. Poiščite ponovno otroka v sebi in vam bo odlično šlo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Čas bo, da malce izprežete in si napolnite baterije. To ne pomeni, da ste se izčrpali samo fizično, tudi mentalno bo potreben odklop. Reorganizirajte rutino tako, da boste jesen in zimo preživeli toplo in zdravo. Pohitite.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Spopadali se boste z novimi izzivi glede organizacije stvari in rutine okoli sebe – bodisi svojih bodisi od otrok ali prijateljev. Mikali vas bodo novi izzivi in tudi tveganja, za katera pa ni pravi čas, zato trenutno ne stopajte v neznano.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Nenavadne skrbi vas bodo obletavale glede prihodnosti, financ in stabilnosti. Prav tako se boste ukvarjali z ljubosumnostjo in posesivnostjo v partnerskem oziroma prijateljskih odnosih. Brez skrbi, vse je plod vaših mislih in bo minilo.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Partnerski odnos bo v ospredju, saj bodo potekale debate o razmerju. Ne pozabite na svoje potrebe in predvsem ne pozabite sebe postaviti na prvo mesto. Tudi nerazrešene stvari v širši družini znajo ponovno priti na plan.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Hrepeneli boste po tišini in miru, saj se vam bo zdelo, da poletje in njegovi hrupni toni še vedno odmevajo v vaših ušesih. Povežite se z intuicijo, ki vam lahko prišepne nekatere stvari, o katerih se že nekaj časa sprašujete, kako se jih lotiti.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Želeli se boste zabavati, preskušati nove stvari in začeti nove projekte. V želji po čim hitrejšem doseganju cilja boste pozabili na vse okoli sebe, kar ne bo najbolje, saj lahko deljenje misli in besed porodi nove ideje in zamisli.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Bližajoča jesen in ohladitev je v vas vzbudila sprožilce za druženje, saj boste hrepeneli po družbi dobrih prijateljev, v skrajni sili pa se boste zadovoljili tudi z znanci in sodelavci, s katerimi se boste lahko družili in kakšno rekli.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Pri volji boste za spremembe in dogajanje. Mogoče boste končno prebrali tisti kup knjig, ki se vam kopiči na nočni omarici, ali pa se boste v razgovorih lotili tem, ki ste se jim doslej vsi izogibali, kot bi bile kužne. Vse je za nekaj.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Z boljšo polovico boste imeli debate bodisi o financah, torej kdo prispeva koliko in za kaj se denar porabi, bodisi se boste dotaknili tem, ki jih niste imeli volje in želje se dotakniti, saj je šlo tudi tako naprej. Sedaj bo treba razčistiti.