Horoskop, vedeževanje / Foto: Freepik

Foto: Freepik

Tedenski horoskop

Oven (21. 3. – 21. 4.)

Prižgano imate zeleno luč vesolja, ki vam sporoča, da je čas, da postavite svoje potrebe na prvo mesto. To ne pomeni, da odvrzite vse službene obveznosti, da boste več časa z družino, to samo pomeni, da spremenite prioritete.

Bik (22. 4. – 20. 5.)

Izčrpani se boste počutili in občutek vas ne bo varal. Utrujeni ste, saj vam vesolje že nekaj časa pošilja signale, da ne delujete v pravilno smer in da morate stopiti korak ali dva nazaj, da boste lahko polovičnega storili naprej. Vse drugo mora počakati.

Dvojčka (21. 5. – 21. 6.)

Želja se vam bo izpolnila v kratkem. Če ste v vesolje pridno pošiljali signale, kar je seveda prav, vam bo to vrnilo s tem, da vam bo uresničilo tisto, o čemer že nekaj časa sanjate. Pogumno naprej. In ne smete gledati nazaj.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vezani se boste zavedali, kakšno vrednost imajo male stvari, ki jih delite z najbližjimi, oziroma trenutki, ki jih preživite v njihovi družbi. Samski lahko spoznate sorodno društvo pri čisto vsakdanjih opravilih. Vsekakor boste presenečeni.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Deležni boste priznanja tako za govorne veščine kot za delovne sposobnosti. To za vas ni nič novega, spada pa zadnje obdobje pogovorov v rubriko širitve obzorij, kar vam bo spremenilo življenjski tok.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Odleglo vam bo na finančnem področju, saj boste bodisi odplačali kakšen dolg ali pa vam bo uspelo priti skozi ozko grlo, ki vam je nekaj časa težilo spanec. Brez skrbi, ta skrb je bila samo začasna, svetlejši dnevi so tik pred vami.

Tehtnica (24. 9. – 23. 10.)

Stopili boste korak naprej v zasebnih odnosih, bodisi se boste premaknili v skupno življenje z boljšo polovico bodisi s prijatelji. Lahko tudi, da se boste posvetili tistemu okostnjaku, ki lovi pajčevine v omari v partnerskem odnosu.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Kar spregledali boste skozi nekatere strupene zadeve, ki so vas ovirale pri življenju, ki bi ga želeli kvalitetno usmeriti in preživeti v stvareh, ki so vam všeč in ne v stvareh, ki jih morate opravljati, ker se to od vas zahteva.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Prihaja vaš čas v letu in to boste občutili tudi na lastni koži. Česar koli se boste lotili, vam bo šlo odlično. Izražali se boste tako v besedah kot v dejanjih – tako jasno in uspešno kot že dolgo ne. Izkoristite ta čas za uresničitev želja.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ne boste verjeli, toda odvrgli boste plašč nedostopnosti in nedotakljivosti in si dali duška. Bodisi boste storili kaj nenavadnega zase bodisi se boste prepustili strastem, nekaj vas bo gnalo v divje stvari, ki niso ravno vaš slog.

Vodnar (21. 1. – 19. 2.)

Srce boste nosili na dlani, saj boste svoja čustva, misli in ideje izražali kot že dolgo ne. To vam bo pridobilo dodatne točke pri ljudeh okoli vas, hkrati pa lahko to tudi pomeni, da boste poslovno napredovali. Veseli boste.

Ribi (20. 2. – 20. 3.)

Finance se bodo vrtele v vaših vodah. Lahko boste deležni dodatnega finančnega priliva na delovnem mestu ali pa boste napredovali, kar se bo poznalo tudi v denarnici. Lahko pa se boste lotili nakupa, o katerem ste že dolgo razmišljali.