/ Foto:

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Nekaj vas bo žulilo in tiščalo, ne boste ravno v najboljši koži, pri vsem skupaj pa niti ne boste mogli s prstom pokazati, kaj je tisto, kar vas moti. Pomirite se, energije bodo pač take, da bo treba sesti in počakati, da mine.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Zamikale vas bodo stvari, ki ste jih v preteklosti že opustili, bodisi ker vas niso več zanimale ali ker niste imeli časa zanje. Pojavile se bodo pred vami in vas ponovno zvabile v svoje kroge; vprašanje pa je, za koliko časa.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Zelo jasno boste povedali, kaj vas moti in kaj si želite v prihodnosti. Ponovno boste morali postavljati meje, do katerih bo lahko prišla vaša okolica. Toda vse skupaj vam bo vzelo zelo veliko mentalne energije, zato pazljivo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Kljub poletni ležernosti boste zaposleni. Mogoče se boste lotili obnavljanja stikov s prijatelji, s katerimi ste se malce oddaljili, ali pa se boste lotili kupa knjig na nočni omarici, ki vas že dolgo vabi k branju. Vse vam bo prineslo zadovoljstvo.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Tokrat se bodo po vaših mislih vrtele predvsem finance in kako postopati z njimi, da se bodo v prihodnjih tednih kar najbolj povečale. Kar koli boste premislili in želeli izvesti, se zavedajte, da še ni čas, da bi stopili v polno akcijo.

Devica (24. 8.–23. 9.)

V prazno boste poganjali pedale teh nekaj dni, ko nam vesolje pošilja čudno postavljene planete. Pa nič hudega. Počitek v tem poletnem času ni nikoli odveč in v spočitem telesu in duhu se nove ideje zlahka porajajo. Presenečeni boste.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Vse delo vam bo padlo z ramen, saj ga boste pametno preložili na kasnejše dni. Upoštevajte intuicijo, sanje ali šesti čut, skratka svojo notranjost, ter z mentalno aktivnostjo osvežite cilje ter postavite meje za kasnejše dni in tedne.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

V prihodnjih dneh se boste gnali za cilji, toda ne glede na to, koliko boste pritiskali na pedale, se ne bo nič premaknilo. Nikar se ne obremenjujte zaradi tega. Sedite in si odpočijte, družite se s prijatelji in uživajte v poletju. Čas prinese svoje, tudi v vašem primeru.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Nobenih dokončnih odločitev ne sprejemajte v prihodnjih dneh. Pustite, da življenje teče mimo vas, premislite, kaj je bilo tisto pravo v preteklosti, kar je prispevalo h kakovosti vašega življenja, in šele potem sprejmite odločitve in delujte.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Po glavi se vam bo podilo veliko zamisli, bodisi o nadaljnjih projektih, izobraževanju ali pa potovanjih in podobno. Kakor koli se boste odločili, boste to odločitev še nekajkrat temeljito pretehtali, preden se boste lotili izpeljave.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Veliko misli se vam bo podilo po možganih in mogoče je čas, da se spopadete s tistimi negativnimi, ki so vam v svojih najmočnejših in hkrati najslabših trenutkih grenile življenje. Poiščite si tudi pomoč, če ne gre drugače. Vse se da.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Pomembni pogovori bodo potekali, bodisi v partnerski zvezi ali na poslovnem področju. Ne glede na to, kako se bodo odvijali, vas bodo popeljali naprej in v vas pustili občutek, da nas v življenju vodi neka pozitivna energija.

×