/ Foto:

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Kar kresale se bodo vaše sanje oziroma želje, ki se bodo pokazale v sanjah. Bodisi boste razmišljali o potovanjih ali pa si boste zaželeli nadgraditi svoje znanje in se boste odločali, da bi mogoče ponovno začeli guliti šolske klopi.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Pogumni boste in končno se boste začeli lotevati stvari, ki ste jih zaradi varnosti ali previdnosti dolgo odlašali. Energije vas bodo napolnile s pogumom in pognali se boste v nove projekte – na poslovnem področju, lahko pa tudi doma.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Še vedno se boste vrteli okoli novih ciljev za bližnjo in daljno prihodnost. Le glejte, da ne bo ostalo le pri besedah, vsaj nekaj od teh stvari, o katerih razmišljate, morate uresničiti, da vam bo lažje v prihodnjih letih. Akcija!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Kristalno jasno vam bo postalo v teh dneh, kaj je tisto, kar morate v celoti opustiti, in kaj tisto, kar morate nadgraditi. Le glejte, da se boste lotili dela in izkoristili te energije, saj vam ponujajo veliko. Čaka vas še dopust.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Še vedno je vaše obdobje in še vedno se vam bo kar iskrilo v glavi od vseh idej, predlogov, želja, sanj in vsega drugega, kar si le človeško bitje lahko zamisli. Nekaj od teh stvari bo zelo uporabnih, nekaj pa kar v kali zatrite, da ne bo hude krvi.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Kar malce dušilo vas bo, saj bo na vas padlo ogromno zadev, ki jih bo treba rešiti, in pospraviti vse tisto, kar se je zapackalo in zamazalo okoli teh težav. Postavite meje in imejte v mislih, da niste za vse odgovorni samo vi.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Vkopali se boste z vsemi štirimi in zagovarjali svoja stališča, kar je popolnoma pravilno in naj vas v tem prepričanju nihče ne omaja ali še huje – prepriča v kaj drugega. To je edino pravo stališče, in če vas želijo prepričati drugače, se motijo oni, ne vi.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Nekaj se bo zgodilo okoli vas in posledica tega bo, da se bo vaša finančna situacija popravila. Bodisi boste dobili novo službo bodisi boste napredovali ali pa pridobili nov posel, v denarnici se vam bo zadeva lepo obrestovala. Presenečenje.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Naj ostanem ali naj odidem? Ta vprašanja se vam bodo podila po glavi na več področjih, odločitve bodo pa izključno vaše. Najverjetneje boste razreševali zadeve v partnerstvu, lahko pa bo vse skupaj potekalo tudi na prijateljskem in družinskem področju.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Naprtili si boste novo obveznost, kar ni nujno tudi slabo, saj pravijo, da se dobro vrača z dobrim. Toda preden se obvežete, dobro premislite, ali je to res dejanje, ki vas spravlja v pozitivno počutje, ali pa to počnete iz čiste navade.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Ljudje iz preteklosti bodo zakrožili okoli vas. Bodisi stari prijatelji, stari partnerji ali pa stari sovražniki. Koliko časa in energije jim boste naklonili, je odvisno samo od vas. Se vam pa za to odločitev čisto nič ne mudi.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Okostnjaki iz omar znajo priti na dan in dobro bi bilo, da jih ne potisnete nazaj, temveč se o njih odkrito pogovorite in po možnosti pokopljete ali odvržete na smetišče, če je za to pač potreba. Preveč energije so vam že pobrali.

×