Horoskop, vedeževanje / Foto: Freepik

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Potrebovali boste kar nekaj organizacijskih sposobnosti, da boste uskladili svoje obveznosti in prosti čas, še posebno zato, ker vas bodo prostočasne dejavnosti kar vabile stran od delovnih obveznosti. Uspelo vam bo uskladiti oboje.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Morda boste morali prečesati svoje prijateljske vezi in razmisliti, kateri odnosi so tisti, ki vam veliko pomenijo in vas bogatijo, in kateri so tisti, ki jih vzdržujete iz čiste navade ali mogoče celo občutka obveznosti.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Zdelo se vam bo, da morate izbirati med potmi do cilja in praktičnostjo. V vas se bodo mešali dolžnost in izpolnitve obveznosti ter želja po prostočasnih dejavnostih, ki vam prinašajo radost. Oboje lahko imate, če se potrudite!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Samozavestno se boste počutili na delovnem področju in zaupali boste v svoje znanje in sposobnosti. Vseeno se boste tudi vi morali spopasti z lovljenjem ravnotežja med poslovnim področjem in zasebnim življenjem, saj nobeno ne sme trpeti.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Sicer se vam bo zdelo, da se nikamor ne premaknete in da se vam cilj nikakor ne približuje, toda pravilna odločitev bo ta, da se boste pohvalili, kako daleč ste že prišli na tej poti do cilja – in temu primerno se nagradite.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Tudi vi boste morali uporabiti vso modrost, ki jo premorete, da boste uskladili čas za poslovno življenje in čas za boljšo polovico. Nobena od teh dveh zadev pa naj ne posega v čas, ki ga namenite sebi!

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Zelo vas bodo zamikale avanture in podvigi, ki se jih doslej še niste lotili. Vsega ne boste mogli imeti, saj vaš urnik trenutno ne dovoljuje veliko novih stvari, ker je prenapolnjen z obveznostmi, ki jih nikakor ne boste mogli opustiti.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Ste prepričani, da tisto, za kar si prizadevate, še vedno ustreza vašim potrebam, željam in vas v notranjosti greje ter vam daje občutek izpolnitve? Ozrite se okoli sebe in premislite, kaj je tisto, kar se je v vas spremenilo – in zakaj.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Nekdo iz bližnje okolice, bodisi boljša polovica bodisi prijatelj ali družinski član, vam bo krepko stopil na žulj. Zavedajte se te nevarnosti in nikar ne planite v istem trenutku, ko se bo to zgodilo. Če se boste pregrobo odzvali, ne bo poti nazaj.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

V nekaj prihodnjih dneh se vam bo vse zdelo težko in vse vam bo odveč. Vse obveznosti se vam bodo zdele obremenjujoče in težko jih boste izpolnjevali. Ne bo odveč, da razmislite, kje lahko dobite pomoč, da se malce razbremenite.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Začutili boste veliko željo po zapravljanju, toda vaša racionalna plat vam kar kriči, da se ustavite in ne zapravljajte. Prav ima ta razumska stran, zato ne zapravljajte po nepotrebnem, saj bo ta zastoj samo začasen. Previdno.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Nekaj napetosti bo v vaših odnosih, bodisi z boljšo polovico ali pa z ožjimi družinskimi člani, ki bodo pogumno tacali po vašem področju in posegali v vaš prostor. Malce zaropotajte in ponovno postavite meje. Beseda ni konj.

×