Horoskop, Tanja Dolinšek, Vedeževanje / Foto: Pixabay

Tedenski horoskop

Oven (21. 3. – 21. 4.)

No, kaže, da se vam je uspelo odpočiti, kajti pridno kujete načrte za prihodnost in v vaši glavi se kar bliska od idej, česa vse bi se lahko to jesen na novo lotili; ali pa samo obudili stare zadeve, za katere vam je v preteklosti zmanjkalo časa.

Bik (22. 4. – 20. 5.)

Kar precej prahu sreče vas bo zasipalo v prihodnjih dneh. Česar koli se boste lotili, se bo izteklo kar najbolje za vas, čeprav vedno ne boste tako mislili oziroma se vam bo zdelo, da zadeva ni ugodna za vas. Spoznanje bo prišlo pravi čas.

Dvojčka (21. 5. – 21. 6.)

Začutili boste potrebo, da se ustavite ali vsaj upočasnite. Če bi šlo, bi upočasnili tudi Zemljo, da bi lahko prisluhnili njenemu šepetu, ko se pripravlja na jesen in umiritev narave. Občutek vas ne vara, potrebujete počitek. Ne odlašajte.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Iskali boste somišljenike za uresničitev svojih idej in načrtov, zato vas bo povsod dovolj. Bodisi potovanje ali letni dopust, na glas boste govorili o tem, kaj načrtujete, in mimogrede dobili dovolj podpore, da vam bo šlo odlično naprej.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Sprostite se in končno že vendar malce spustite to službo in finance, saj ne more biti tako težko. Globoko v sebi veste, da vam bo vedno šlo vse od rok, saj ste zlato znamenje horoskopa, zato včasih le storite korak nazaj in si privoščite počitek.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Samske device boste zasute z vabili na zmenke, vezani pa boste dobili veliko vabil na prijateljska srečanja in druženja, saj vas bodo energije obdarile s privlačnimi silami, ki bodo kot magnet privabljale ljudi v vašo bližino.

Tehtnica (24. 9. – 23. 10.)

Umaknite se in nekaj časa preživite sami – toda ne osamljeni. V osamitvi boste znova našli svojo intuicijo, ki vam bo pomagala prinesti nekatere odločitve, hkrati pa si boste obnovili energijo, ki jo je raztopilo poletno sonce. Presenečeni boste.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Izkoristite iztekajoče se poletje in uživajte v druženju z najbližjimi in prijatelji, skratka z vsemi tistimi osebami, v katerih družbi vam je lepo in ki vam nikoli ne pozabijo povedati, da jim nekaj pomenite in da vas cenijo in imajo radi.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Nastopil bo čas za pomembne dogodke. Morda se boste zaročili, napredovali v službi, od šefa zahtevali povišico ali boljše delovno mesto. Kar koli že bo, energije so vam v teh dneh naklonjene, zato naj vas ne skrbi preveč, le pogumno naprej.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vaše misli bodo delovale na pozitivnih vibracijah, ki vas bodo vabile k novim projektom, učenju, pridobivanju spretnosti in podobno. Vzporedno boste spoznavali ljudi, ki vam bodo dajali energijo in moč, da boste te projekte čim prej začeli.

Vodnar (21. 1. – 19. 2.)

Z boljšo polovico se boste morali pogovoriti o financah oziroma o tem, kako si vsak od vaju predstavlja vajino finančno prihodnost. Tudi s prijatelji in na poslovnem področju se bo precej stvari vrtelo okoli denarja. Denar je sveta vladar.

Ribi (20. 2. – 20. 3.)

Za dobrim konjem se vedno praši, zato ne bodite presenečeni, ko boste deležni kar nekaj nevoščljivosti in v celofan zavitih zavistnih besed. Naj vam jih voda odnese mimo ušes, saj zase veste, da delate iz čiste vesti.

×