horoskop, vedeževanje, tanja, / Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Tedenski horoskop

Oven (21. 3. – 21. 4.)

Kar romantiko vklopite, ovni, saj je čas, da nekomu poveste, da ga imate radi ali ga celo ljubite, ali pa z boljšo polovico delite divje sanje, bodisi o potovanjih, karieri, domu ... Ali pa ste nemara celo nagajivi in izdate svoje najgloblje skrivnosti.

Bik (22. 4. – 20. 5.)

Končno boste deležni priznanja za svoje delovanje, nekateri boste deležni tudi finančnega priliva. Spremenite nekaj stvari v dnevni rutini, te vas bodo razveselile bolj, kot si mislite in predstavljate. Sledi veliko presenečenje.

Dvojčka (21. 5. – 21. 6.)

Vse vam bo teklo tako gladko kot že dolgo ne. Česar koli se boste lotili, bodisi na poslovnem področju, v družinskem krogu ali med prijatelji, vse boste opravljali s tako lahkoto, da vas bo kar poneslo naprej.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tudi vi boste hvaležni za vse stvari, ki so vam dane v življenju. Včasih sicer pozabite na to hvaležnost, toda tokrat ne boste, saj vas bodo energije okoli vas spomnile, da je prekrasno imeti okoli sebe ljudi, ki vas imajo radi.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Še vedno se bo bolj ali manj vse vrtelo okoli poslovnega področja. Bodisi boste spoznali osebe na položaju, višjem od sebe, ki vam lahko pomagajo pri napredovanju, bodisi boste imeli okoli sebe ljudi, ki bodo enakih misli.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Samozavestni ste in veste, kdo ste in kam greste. Ljudje okoli vas to opažajo, zato jih je vedno dovolj okoli vas, ki si želijo vašo pozornost in nasvet. Naj vam to ne spodnese tal pod nogami, saj veste, kako je v življenju: enkrat si na vrhu, drugič na dnu.

Tehtnica (24. 9. – 23. 10.)

Spremembe v delovni rutini vas bodo doletele. Bodisi boste začeli več poslovno potovati ali pa boste več delali od doma. Kar koli že bo, bo v tem trenutku dobrodošlo, saj potrebujete menjavo rutine, ki vas je počasi najedala.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Hvaležni boste za vse ljudi okoli sebe in mogoče je čas, da to tudi pokažete z besedami in dejanji, še posebno ker boste tudi vi deležni daril, bodisi fizičnih ali kot pohvale. Čas bo tudi, da nekatere stvari pustite za seboj.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Treba se bo spopasti z neznanim, saj ste dovolj dolgo vztrajali v coni udobja. Saj ni treba, da storite res velike korake, že majhen korak na stran, po kateri po navadi ne hodite, bo za začetek dovolj, potem bo šlo vse lažje.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Priznanje za vaše delo in trud bi se moralo v teh dneh pokazati. Bodisi gre za finančni priliv, napredovanje ali pa vam bo nekdo iz srca povedal, kako zelo ste pozitivno vplivali na njegovo življenje in delovanje. Bravo za vas.

Vodnar (21. 1. – 19. 2.)

Vročekrvni razgovori o prihodnosti bodo potekali, bodisi boste poravnavali stare dolgove ali pa boste govorili o prihodnosti, mogoče si boste omislili sanjsko potovanje z boljšo polovico na območja, na katera niste niti pomislili.

Ribi (20. 2. – 20. 3.)

Hvaležnost naj bo v vaših mislih te dni, kar pa niti ne bo težko, saj se boste zavedali, kako lepo vam je lahko v krogu družine in najbližjih, ki vam stojijo ob strani takrat, ko jih potrebujete. Pa seveda tudi takrat, ko jih ne. Takrat pač potrpite.