Zakonca Osterman, Vesna in Uroš / Foto: Osebni Arhiv

Zabava v belem

Julija letos je Vesna Osterman srečala abrahama. Znanci jo poznamo po njeni prijaznosti in nalezljivem nasmehu, prijatelji in domači pa pravijo, da ima kar nekaj »železnih« izjav, po katerih slovi. Praznovala je v belem.

Vesna Osterman je Tenetišanka. V Tenetišah je tudi odraščala, zdaj pa tam živi z družino, in sicer v hiši, ki sta jo zgradila s soprogom. Imata dve hčerki, Laro in Stašo. V veliko veselje jim je tudi psiček Pik. Kdor jo pozna, ve, da posebno ljubezen goji tudi do petja. Sicer je v Ljubljani diplomirala iz komunikologije, a ker se v svojem poklicu nikoli ni našla, se je odločila, da se preizkusi v svetu nepremičnin, kar ji je vedno predstavljalo poseben izziv. Postala je nepremičninska agentka in od leta 2021 je skupaj s prijateljicama Dorotejo in Aleksandro v nepremičninski agenciji ITD nepremičnine.

Julija je Vesna Osterman srečala abrahama. Sosedje so ji večer pred rojstnim dnem postavili ženski mlaj oziroma rožo, postavljanje pa se je potem prevesilo v zabavo pozno v noč, so nam zaupali njeni najbližji.

Za slavljenko je značilnih kar nekaj »železnih« izjav, po katerih je znana med domačimi in prijatelji, smo izvedeli v nadaljevanju. Na primer: Če ni slik, se ni zgodilo. Če ni »fovšije« je za vse dovolj. Njena najbolj legendarna izjava pa je: Za vse sem sama.

Ko smo jo pred tokratnim rojstnim dnem spraševali, ali ga bo proslavila z zabavo in ali jo bodo domači kaj presenetili, nam je smeje odgovarjala, da ne ve. In ... sledila je zabava v belem, in sicer v Predosljah na terasi novega lokala Razglednica.

Na rojstnodnevno zabavo so bili povabljeni sosedje, prijatelji, domači. Za hrano je poskrbel Marko Arvaj, za prostor in ozvočenje Danilo Šenk, večji del organizacije celotnega dogodka je izpeljala hči Lara s pomočjo sestre Staše in Lovra, fanta Aca ter očeta oziroma Vesninega soproga Uroša. Za popestritev večera je poskrbel prijatelj Jani, ki je v družbo povabil Damjana Murka, prijatelja Sandi Murovec in Matjaž Tičar pa sta slavljenki kot člana znane zasedbe Retro band polepšala njen trenutek s svetovno znanim hitom Cikcak (Tribute To The Legends).

Vesnin soprog nam je še zaupal, da je v načrtu tudi rojstnodnevno potovanje, a v naslednjem letu, ko se bosta Ostermanova odpravila nekam na toplo. »Čas za safari,« je bil skrivnosten.

×