Turistična agencija Gorenjski glas

Gorenjski glas je več kot časopis, za naročnike časopisa je že pred petdesetimi leti začel prirejati izlete. Takrat so naročnike časopisa izžrebali in jih tako nagradili za zvestobo. Izletniško dejavnost smo pred leti razširili z ustanovitvijo Turistične agencije Gorenjski glas, pripravljamo več izletov, na katere se lahko bralci prijavimo sami.

Našim gostom na enodnevnih avtobusnih izletih predstavljamo zanimive in turistično malce pozabljenje slovenske kraje, kamor sami najbrž ne bi odpotovali. Zato so naši izleti vedno zanimivi. Izletnikom predstavljamo kulinariko, glasbo in običaje krajev, po katerih potujemo. Naši popotniki radi pojejo in plešejo, zato poskrbimo za živo glasbo.

Turistično ponudbo nadgrajujemo z večdnevnimi kolesarskimi izleti. Na kolesih smo ravno prav počasni, da lahko opazujemo lepote krajev, skozi katere se vozimo, hkrati pa dovolj hitri, da v enem dnevu prevozimo razdalje do sto kilometrov. Osredotočeni smo na izlete v kraje, oddaljene do petsto kilometrov. 

Na kolesarskih izletih smo že spoznali vse sosednje države in tudi Češko, Slovaško in Nemčijo. Na daljših kolesarskih izletih nas spremlja kombi, zato se naši kolesarji počutijo varne, obenem pa jim tako lažje pripravimo popotno malico. Zvečer organiziramo druženje, pogovorimo se o dnevu, ki je za nami, in razkrijemo načrte za naslednji dan. 

Čeprav smo mlada turistična agencija, imamo na področju organizacije izletov in potovanj že veliko izkušenj. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen, zato se trudimo, da vam ponudimo storitev, ki vam bo prihranila čas in vam omogočila, da uživate v potovanjih in izletih.

Vabimo vas, da se nam pridružite.

Vodja turistične agencije Grega Flajnik, grega.flajnik@g-glas.si